Kimya Mühendisliği Grup123 ile Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü Genel kimya 2 Lab alan öğrencilerinin dikkatine

- Deneyler 8 Mart Çarşamba günü her grubun kendi saatinde başlayacaktır. Her hafta farklı bir deney yapılacak, deneyler dönüşümlüdür.

- Öğrencilerimizin deneye çalışarak gelmesi gerekmektedir. Quiz her deneyde uygulanıcaktır, - Deney için gözlük, eldiven ve kendinize ait diğer malzemeler (spatül, puar vs) ile önlük muhakkak getirilmelidir.

- Deney sonunda "Rapor Defteri"  tutulması, deney asistanına kontrol ve imzalatılması (paraf) gerekmektedir. Ayrı kağıda rapor verilmesi şeklinde uygulama yoktur. Raporların 1 hafta mazeret durumunda en geç 2 haftada teslim edilmesi gerekir

- "Laboratuvar Rapor Defterleri" satış yeri föylerin satıldığı yerdir. Önümüzdeki hafta boyunca öğrencilerin deney föy ve lab rapor defterlerini temin etmesi gerekmektedir.